Prince Avalanche

Vi får vänta till i höst(augusti) på att få se David Gordon Greens(Pineapple Express) dramakomedi “Prince Avalanche“.
Magnolia Pictures har släppt en teasertrailer till den här annorlunda och lustiga filmen, som rönte stor uppskattning på Sundance Filmfestival. I huvudrollerna hittar vi Paul Rudd och Emile Hirsch som spelar två vägarbetare som tillbringar sommaren 1988 borta från storstadens liv och i ett isolerat landskap målar om mittlinjen på motorvägen. Paret råkar ut för en hel del missöden, hamnar i konflikt med varandra, men utvecklar även en osannolik vänskap.

Emile Hirsch börjar bli van nu att lämna storstaden för vildmarken. Alla kommer väl i håg hans enastående prestatiopn i Oscarsnominerade “In To The Wild“, där Chris McCandless lämnar den moderna världen för att leva i vildmarken. Paul Rudd är en duktig komiker, vilket vi sett i filmer som “På Smällen” “Love You Man” och nu senast i “This Is 40“. I Prince Avalanche sägs samspelet mellan de två aktörena vara fantastiskt, här får ni en liten försmak…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *