Red 2 Trailer Premiär

Här är trailern till Red 2 och den vittnar om en kommande actionrulle med en hel del humor, teasertrailern hittar ni här i ett tidigare inlägg. I den här uppföljaren samlar Frank Moses(Bruce Willis) sitt osannolika gäng i jakten på en portabel kärnvapenladdning. I vägen står hänsynslösa mördare och terrorister samt vapenskramlande regeringstjänstemän som alla vill lägga vantarna på nästa generation kärnvapen. Uppdraget tar Frank och Hans brokiga skara till Paris, London och Moskva och med intelligens och taktik enligt den gamla skolan försöker man rädda världen.

Red 2 har en riktigt tung ensemble med många fina namn, en av dem är Oscarsvinnaren Ilyena Lydia Vasilievna Mironoff, läs mer om henne HÄR. Här får ni en aning om vad som komma skall i en riktigt bra trailer…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *