Dags Att Möta Djävulen ?

Är ni redo att möta djävulen den 31 maj? Ryan Gosling och Nicolas Winding Refn är tillbaka med en ultracool, intensiv och fullständigt kompromisslös film. “Only God Forgives” är parhästarnas uppföljare till “Drive” och är en explosiv berättelse om thai-boxning, narkotikakarteller, hämnd och rättfärdighet i Bangkoks kriminella undre värld.

Gangstern Julian (Ryan Gosling) driver en thaiboxningsklubb, som fungerar som täckmantel för familjens narkotikaimperium. Då hans bror Billy mördas kommer deras mor Crystal (Kristin Scott Thomas) till Bangkok för att ta med sig liket från sin förste son hem och för att få Julian till att hämnas sin brors mord. Julian inleder jakten och upptas i en spiral av brutalitet som för in honom i sökljuset hos en beryktad Bangkok-sheriff som utövar sin helt egna form av rättfärdighetskarma.
Powered by Preview Networks

Distributör: Scanbox Entertainment.
Biopremiär: 31 maj 2013.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *