Silver Linings Playbook Alternativt Slut

Vi får vänta till sent in i juli på Noble Entertainments blurayutgåva av härliga “Silver Linings Playbook“(Du gör mig galen). Har man bråttom kan man dock köpa den svensktextade importugåvan redan i maj, den är dock lite dyrare. Men väntar man på något gott så väntar man inte för länge sägs det ju, och Du Gör Mig Galen hamnar tveklöst i min filmsamling.

Jag tycker det är en fantastisk film med suveräna skådespelare där Jennifer Lawrence sticker ut och hon fick ju också en Oscar för sin prestation. Det finns mycket på Cinemaholics om den här fina filmen av David O. Russell och lämpligtvis börjar ni kika här, Du Gör Mig Galen Featurette.

Bradley Cooper, Jackie Weaver och Robert De Niro blev alla Oscarsnominerade för sina rolltolkningar och i det här alternativa slutet klippet ser vi de alla in action…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *