Förtroligheten

19 åriga Alba August gör sin första huvudroll i dramathrillern “Förtroligheten“…

Natten efter festen i det välbärgade villakvarteret smyger en maskerad man in i det sovande huset och antastar familjens femtonåriga dotter Selinda under knivhot. Händelsen skakar kärnfamiljen i dess grundvalar och sprickorna vidgas. Pappan som länge försakat familjen för jobbet anklagar sig själv över att inte ha förmått skydda sin dotter. Mamman vänder sig inåt och försöker förtränga händelsen. Selinda ser sig inte som ett offer men speglar sig i sina föräldrars förtvivlan. Som vanligt, lägger ingen märke till den tyste lille 7-årige pojken Nicke som ser allt.
Powered by Preview Networks

Distributör: Scanbox Entertainment.
Biopremiär: 14 juni 2013


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *