Krocka Inte Med Richie

The Iceman” är den sanna historien om den ökände yrkesmördaren och familjemannen Richard Kuklinski. Vi får följa honom från hans laglydiga dagar i New Jerseys lugna förort, där han bor med frun Deborah, till upptäckten av den lokala gangstern Roy Demeo som introducerade honom till yrkeslinjen som yrkesmördare åt maffian. Under 30 års tid skulle hans framfart komma att kräva mer än hundra liv. Kuklinski levde till synes den amerikanska drömmen som hängiven äkta make och far, men var samtidigt en grym mördare. När han arresterades 1986 hade varken hans fru eller döttrar en aning om hans riktiga yrke.

I huvudrollen som den kallblodige yrkesmördaren Richard Kuklinski ser vi Michael Shannon, som de flesta känner igen som Agent Nelson Van Alden i “Boardwalk Empire“. Det ska bli intressant att se vad Michael Shannon kan göra av den här rollen. Just nu är han ett av de mest spännande namnen i Hollywood och i dramat “Take Shelter“(som ni kan läsa om här) var han fullkomligt lysande och nominerades för en Oscar.

I övriga roller återfinns bland andra Winona Ryder, James Franco, Ray Liotta, David Schwimmer och Stephen Dorff. Sverigepremiären sker till hösten och Noble Entertainment distribuerar.

Här får ni en trailer, lite bilder och ett filmklipp som man kort och gott kan introducera med: krocka inte med Richie…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *