The Bling Ring Trailer Premiär

Uppdatering av texten nedan: problemet med att komma in på bloggen via Google Chrome beror på att previewnetworks blivit hackade och de jobbar med att lösa problemet, men som sagt det fungerar med alla andra webbläsare.

Först ett litet klargörande…besöker man Cinemaholics via google chrome möts man av en spärrsida från fjantiga Google och en varning om att skadlig programvara har upptäckts. Vilket bara är riktigt trams!!! Det som är problemet verkar vara previewnetworks.com, en av världens största leverantörer av filmtrailers, och de som förser mig med filmklipp. Jag får forska vidare i saken och varför tramsiga Google lagt in en spärr, men cinemaholics fungerar på alla andra webbläsare och det är ingen fara att ni får någon skadlig programvara när ni besöker sidan…

Det var det och nu dags för “The Bling Ring” trailer premiär. I ett tidigare inlägg berättade jag om filmen och visade en teaser trailer, där vi bland andra får se Emma Watson in action. Sofia Coppola står för regin och hon ger oss en film som bygger på verkliga händelser där en grupp tonåringar, besatta av att få leva ett glamouröst liv, rånar kändisar. De spårade berömdheterna på nätet och stal mer än 3 miljoner dollar i lyxvaror från deras hem. Vill ni se hur det går när man gapar över för mycket kan ni göra det i sommar, den 14 juni 2013 då The Bling Ring Har Sverigepremiär…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *