Trust Me

I komedin “Trust Me” kämpar en agent för barnskådespelare och tidigare barnstjärna själv, Howard Holloway, år efter år, men förlorar bara sina mest begåvade kunder till sin listige ärkefiende Aldo Shocklee. Tills den dagen Howard möter den briljanta och osignade 13-åriga Lydia, som är på gränsen till att säkra huvudrollen i en Twilightliknande film. Howard försöker desperat att avsluta sin livs affär och göra sin brådmogna unga klient till en stjärna, samtidigt måste han hantera hennes berusade far och Aldos obevekliga försök att sno åt sig den talangulla flickan. Men ju närmare han kommer målet att nå toppen i Hollywood, ju mer spirar en växande misstanke att hans oskyldiga unga stjärna kanske inte alls är vad hon verkar.

Trust Me regisseras av Clark Gregg och i rollerna återfinns bland andra Sam Rockwell, Amanda Peet och Felicity Huffman. Filmen har precis gått upp i USA och datum för Sverige är ännu inte satt. Här är ett filmklipp…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *