Bon appétit!

Franska dramat “Bon appétit!” (Les saveurs du palais) baseras på den sanna historien om den första kvinnliga kocken i Elyséepalatset, som med sin passion för det franska köket vann presidentens hjärta.

Hortense Laborie driver ett litet framgångsrikt värdshus i den lilla staden Périgord när hon en dag får ett oväntat erbjudande hon inte kan tacka nej till. Hon har handplockats via rekommendationer för att bli den franske presidentens personliga kock och kastas direkt in i hetluften i Élyséepalatsets kök. Hennes rättframma sätt och helt nya approach vid spisen retar machokockarna i palatsets storkök och de gör vad de kan för att hon ska misslyckas. Hortenses arbete blir inte lättare av att hon inte får veta vad presidenten önskar för mat.
Hon bestämmer sig för att söka upp presidenten och få ett svar.
Powered by Preview Networks

Distributör: Scanbox Entertainment.
Biopremiär: 19 juli 2013.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *