Följ Med Harrison Ford Bakom Kulisserna På Sportdramat 42

Gamle action/thriller hjälten Harrison Ford tar oss i klippet nedan med bakom kulisserna på biografiska sportdramat 42. Gammal och gammal förresten, allting är ju relativt, men han fyller faktiskt 71 i sommar och har varit med länge i branschen.

I 42 spelar han legendariske, innovativa Dodgerschefen och tillika MLB:s verkställande direktör, Branch Rickey, som först signade Jackie Robinson till farmarligan(Minor League) och sedan hjälpte honom vidare i karriären. I nläggen 42 och A Black Man In The White Baseball finns trailers och mer att läsa om filmen 42 och den första färgade basebollspelaren i MBL, Jackie Robinson. Robinson spelas av relativt okände Chadwick Boseman som mest hållit till i tv serier.
Nu är jag inget fan av baseball och det har underordnad betydelse, för det faktum att Oscarvinnaren Brian Helgeland regisserar och filmens tema ger “Remember The Titans” vibbar gör att jag har stora förväntningar på denna historia. Harrison Ford och Chadwick Boseman berättar mer…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *