The Brass Teapot

Thriller-Fantasykomedin “The Brass Teapot” handlar om John och Alice som bor i en småstad någonstans i USA. De är i tjugoårsåldern, gifta, kära och utan pengar. Alice kämpar med att få det att gå i hop, medan hennes vänner njuter av det goda livet, och John neurotisk och full av fobier, vill bara få sina räkningar betalda. En olycka gör att de hamnar i en antikshop vid vägkanten, där Alice dras till en tekanna av mässing. Det dröjer inte länge innan paret inser att det inte är en vanlig tekanna och att de kanske har hittat svaret på sina finansiella problem.

The Brass Teapot är en mörk fantasykomedi som påminner oss att vara försiktiga med vad vi önskar. I huvudrollen som Alice ser vi Storbritanniens stora unga stjärna, Juno Temple, som vann “Rising Star” priset på BAFTA galan tidigare i år. I rollen som John ser vi Michael Angarano. Biopremiär våren/sommaren 2013.

Jag gillar verkligen trailern och det här ser ut att kunna bli en mycket roande historia…

Produktion och Stillbilder: Magnolia Pictures


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *