The Big Wedding

Romantiska komedier kan vara riktigt trevliga att se, och det finns en del klassiker som vi får anledning att återkomma till.”The Big Wedding” kan bli sommarens stora romantiska komedi på bio. Manus är skrivet av mannen som också ritade ihop succen “The Bucket List“(Nu eller aldrig), Justin Zackham. Han står även för regin och man har lyckats samla ihop ett rutinerat garde skådespelare för den här typen av film. Vad sägs om Robert De Niro, Diane Keaton, Susan Sarandon, Katherine Heigl, Robin Williams, Amanda Seyfried och Topher Grace

Filmen beskrivs vara i samma anda som “Something´s gotta give” möter ”Meet the parents” som korsas med ”27 dresses”. Har ni sett de filmerna förstår ni säkert vart det kan bära hän med de här excellenta skådepelarna och en duktig manusskrivare/regissör. Det här luktar feel good och hjärtliga skratt lång väg…

The Big wedding” handlar om en charmigt modern men dysfunktionell familj som försöker överleva en helg med bröllop och fest. Ett firande som har potential att bli ett fullt utvecklat familjefiasko. Till sina vuxna barn och vänners stora förtjusning tvingas det sedan länge frånskilda paret Don och Ellie Griffin (De Niro och Keaton) återigen spela det lyckliga gifta paret när deras adopterade son ska gifta sig och hans ultrakonservativa biologiska mor oväntat beslutar sig för att flyga halvvägs över hela världen för att delta. Med alla bröllopsgästerna som road publik tvingas nu Griffins konfrontera sitt förflutna, sin nutid och framtid och förhoppningsvis undvika att döda varandra i processen…

Distributör: Nordisk Film.
Sverigepremiär: 7 juni 2013.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *