The English Teacher

The English Teacher” är en dramakomedi med bland andra Julianne Moore, Greg Kinnear, Nathan Lane, och Michael Angarano, som får Sverigepremiär i maj.

Linda Sinclair (Julianne Moore) är en 40-årig ​​ogift engelsklärare på high school i den lilla staden Kingston, PA. Hennes enkla liv tar en oväntad vändning när före detta eleven Jason Sherwood (Michael Angarano) återvänder hem efter att ha försökt göra sig ett namn som dramatiker i New York.

När Jason är på gränsen till att överge konsten och känner sig pressad av sin far (Greg Kinnear), att möta verkligheten och börja läsa juridik, beslutar sig Linda för att sätta upp hans pjäs på skolan där hon jobbar. Till sin hjälp får hon dramapedagogen Carl Kapinas (Nathan Lane), som ska regissera det hela. När hon nu väl är ute ur sin komfortzon , tar hon ytterligare risker i livet och kärleken, och sätter sitt rykte och lärarkarriär på spel.

Produktion: Artina Films.
Biopremiär: 17 maj 2013.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *