The Conjuring Trailer 2

Andra trailern till skräckisen “The Conjuring” släpptes i dagarna och ger oss en föraning om att här kommer vi bjudas på en klassisk skräckfilm när den har Sverigepremiär i sommar. Paranormala fenomen ligger ju i tiden och är ordentligt i ropet och när de bygger på verkliga händelser blir det ofta mer intressant. De paranormala utredarna Ed och Lorraine Warren finns i verkligheten och här spelas de av Patrick Wilson och Vera Farmiga.

The conjuring bygger på de verkliga händelser som drabbade familjen Perron på Rhode Island, de hävdade att deras lantgård var hemsökt av både vänliga och ondsinta andar. De hyr in de världsberömda paranormala utredarna som snart inser att här har man tagit sig vatten över huvudet…

Fotnot: Edward Warren dog hösten 2006, men hans hustru Lorraine Warren är fortfarande i livet, 86 år gammal. Ett tidigare inlägg med trailer 1 hittar ni HÄR.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *