Förtrollad Av Paris Trailer 2

En fransk påskkaramell som vi får vänta på till den 5 april är komedin “Förtrollad Av Paris”(Au bout du conte) i regi av Agnès Jaoui, som även spelar Laura i filmen.

24-åriga Laura har väntat hela livet på den stora kärleken och när hon möter Sandro(Arthur Dupont) tror hon sig äntligen ha hittat sin drömprins. Men när sedan ytterligare en precis lika charmerande ung man dyker upp i hennes liv börjar hon undra om man kan ha mer än en själsfrände. Samtidigt har Sandro sina egna problem, för att inte tala om hans far (Jean-Pierre Bacri) som har fått sin dödsdag bestämd av en spådam och Marianne (Agnès Jaoui) som kämpar med att få verklighet och saga att gå ihop på förskolan där hon sätter upp en pjäs.“…
Powered by Preview Networks

Distributör: NonStop Entertainment.
Biopremiär: 5 april 2013.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *