2 Guns

Islänningen Baltasar Kormakur regisserar crimedramat “2 Guns“, med Denzel Washington och Mark Wahlberg i huvudrollerna. En DEA-agent och en hemlig underrättelseofficer har blivit tillfrågade att utreda varandra när de inser att de båda blivit lurade av självaste maffian – organisationen som de två männen tror de har stulit pengar ifrån.

Med trailern nedan marknadsför Universal Pictures filmen med massor av action och ett komiskt samspel mellan Mark Wahlberg och Denzel washington i en dialog som verkar klart inspirerad av Quentin Tarantinos filmer. Det ska bli spännande att se vart det här tar vägen, med dessa herrar som har stor erfarenhet av genren och vet hur man landar en actionrulle. Sverigepremiär är det till hösten, den 25 oktober 2013 och Sony Pictures distribuerar. Här är trailern, som i mina ögon avslöjar lite väl mycket…
Powered by Preview Networks


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *