White House Down

Roland Emmerich, mannen med filmer som “Independence Day“, “Day After Tomorrow” och “2012” regisserar kommande heta actiondramat “White House Down“. I rollerna ser vi Jamie Foxx som President James Sawyer, Channing Tatum som polismannen John Cale och i övriga roller återfinns bland andra James Woods, Richard Jenkins och Maggie Gyllenhaal.

Trailern nedan bjuder på en del specialeffekter, något som Emmerich och hans team kan, och cirka 20 sekunder in i videon får vi se hela Vita Huset falla i hop som ett korthus. Liknande effektfulla scener kommer vi att bjudas på i en adrenalinstinn actionfilm där handlingen centrerar kring Channing Tatums karaktär John Cale som är på en rundvandring i Vita Huset med sin lilla dotter när en paramilitär grupp gör en attack. Nu blir det upp till John Cale att försöka skydda sin lilla flicka och när tiden håller på att rinna ut, även rädda presidenten som tagits som gisslan. Sverigepremiär blir det den 28 juni, med Sony Pictures som distributör.

Ja men det är ju trevligt, nu när Bruce Willis börjar bli till åren och John McClane känns lite mossig, att ungdomarna i form av Channing Tatum kan axla manteln och hjälpa till att rädda världen. Här är första trailern…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *