The Paradise

Är ni som jag, barnsligt förtjusta i brittiska kostymserier, så är det dags att jubla! SVT som har flera fina brittiska serier, som Downton Abbey, Barnmorskan I East End och Mr Selfridge, har köpt in ännu en högkvalitativ serie av BBC, nämligen “The Paradise“. Något startdatum finns ej ännu, men när det börjar närma sig kommer ni att kunna läsa allt om serien här på Cinemaholics. På BBC:s sida om The Paradise, går det att hitta mera om serien.

The Paradise har precis visats i UK och blivit väldigt populär. Första säsongen innehåller 8 episoder och handlingen är förlagd till 1870-tal. I centrum står landsortsflickan Denise Lovett som 1875 anländer till Newcastle för att jobba i sin farbrors drapeributik. Men han har inte råd att anställa ny personal på grund av den mördande konkurrensen från The paradise, Englands första varuhus. Det nyöppnade varuhuset drivs av stilige John Moray och han anställer henne på sybehörsavdelningen, där hon kommer att jobba med Pauline och Catty Clara, alla pigga på det glamorösa och moderna livet. Som vanligt i brittiska serier av den här kalibern så får vi oss en stor dos, drama, intriger och kärlek…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *