Checkar Ut…

Det känns som att det börjar bli läge att checka ut från hotellet! Tänk er scenariot att ni bokat en resa och har hittat ett prisvärt hotell, som utger sig för att vara Sveriges vänligaste. Glad och trevlig är man, men när ni bott in er märker ni att det är stopp i toaletten, i duschen finns bara kallvatten och värmen den strejkar. Då har ni blivit kund hos Binero, Sveriges vänligaste webbhotell, med ständiga driftstopp. Ni märker det på att sidan laddar långsamt, eller att ni inte kommer in över huvud taget.

Därför börjar det bli dags att checka ut och se sig om efter ett annat hotell. Om problemen kvarstår under tiden så vet ni att cinemaholics inte har dragit sig tillbaka, det är bara Binero som strular. Just nu skulle jag vilja skicka de här grabbarna, The Baddest Badass, på dem, med uppmaningen: skärpning klantskallar…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *