Alfons Åberg På Bio

De allra minsta ska också få sitt i bioasalongen och varför inte den kommande svenska animerade berättelsen om Alfons Åberg, Hokus Pokus…

För första gången görs en fullängds biofilm med Alfons Åberg. För första gången får också alla karaktärer i filmen egna röster. Filmen är fritt baserad på boken ”Hokus Pokus Alfons Åberg” av Gunilla Bergström och utvidgas till en större berättelse med delar och karaktärer från Alfons Åbergs universum. Berättelsen handlar om verklighetens illusioner och magi men också lögner och fantasi – och en intensiv önskan att bli tillräckligt stor för att få en hund! Biopremiär den 20 september 2013.
Powered by Preview Networks

När han inte leker sjörövare med sina kompisar så drömmer 7-åriga Alfons Åberg om en egen hund. En lekfull terrier, precis en sådan som den gamla trollkarlen har. Med hjälp av magi är han övertygad om att hans dröm kommer att upfyllas. Men magi är inte så lätt som han tror så när drömmen på ett märkligt sätt ändå blir till verklighet så vet han inte riktigt vad han ska tro.

Distributör: Nordisk Film.
Biopremiär: 20 september


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *