Drew Barrymore Och Adam Sandler gör Film Tillsammans

Warner Brothers producerar romantiska komedin, med arbetsnamnet “Blended” och i huvudrollerna får vi återse Drew Barrymore och Adam Sandler. Det blir första gången på nästan 10 år och tredje gången totalt som de bägge teamar upp i en film. Filmen har som sagt ingen titel ännu, men Sandler står för manus och han brukar varva en del bra med riktiga magplask.

De två bättre romantiska komedierna han gjort är faktiskt dem mot Just Drew Barrymoore! 1998 kom “The Wedding Singer” där Adam Sandler är Robbie, en musiker och sångare som drömmer om att bli kompositör. Istället bli han den ultimata festsångaren, med bröllop som specialitet. Av en tillfällighet möter han Julia(Drew Barrymore), som gör sin första dag som servitris på ett av många bröllop där Robbie sjunger, och en speciell vänskap utvecklas mellan dem. Robbie är själv på väg att gifta sig, med Linda som dumpar honom på självaste bröllopsdagen. Han förvandlas från den självklare festräddaren till en vandrande katastrof. Och vad är mer patetiskt än en bröllopssångare som är olyckligt kär?

2004 var paret i gång igen med romantiska komedin “50 First Dates” om Henry(Adam Sandler) som blir förälskad i Lucy(Drew Barrymoore) efter en oförglömlig natt tillsammans. Han upptäcker dock att hon lider av extremt kort minne och inte har någon aning om vem han är när de träffas nästa gång. För att vinna henne måste han få henne att bli kär i honom om och om igen, varje dag.

Om man lyckas få till en bra historia med feelgoodtouch även en tredje gång återstår att se, premiär lär det bli någon gång under 2014. Handlingen vet vi en del om i varje fall och storyn spinner kring en man och en kvinna som efter en katastrofal första dejt, blir fångade på en semesterort tillsammans med sina respektive barn från tidigare förhållanden. Trots en del komiska missöden börjar det uppstå en attraktion mellan de bägge


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *