Kick Ass 2

Actionkomedin “Kick-Ass” blev en stor succe när den kom 2010. Dave Lizewski(Aaron Taylor-Johnson) tar i filmen steget från töntig tonåring till en stenhård superhjälte, Kick-Ass. Helt utan superkrafter men med en envis vilja och en hemmagjord kostym skapar han sig ett aktat namn. Under resans gång stöter han på andra maskerade superhjältar, så som Hit-Girl(Chloë Grace Moretz), Big Daddy och Red Mist

uppföljaren, “Kick-Ass 2” får Sverigepremiär den 16 augusti 2013 och senast när vi träffade den unga lönnmördaren Hit Girl och vildhjärnan Kick-Ass försökte de leva vanliga tonårsliv under namnen Mindy och Dave. Men med examensdagen runt hörnet och osäkra på vad de ska göra sedan, bestämmer sig Dave och Mindy för att starta världens första team av superhjältar, Justice Forever. Just som Justice Forever börjat göra gatorna säkra igen grundar världens första superskurk, The Mother Fucker, sin egen liga bestående av andra skurkar. Målet: att få Kick-Ass och Hit Girl att betala för det de gjorde med hans far. Det finns bara ett problem: om du tjafsar med en medlem i Justice Forever, tjafsar du med alla.

Skådespelare: Aaron Johnson, Chloe Moretz, Christopher Mintz-Plasse, Jim Carrey, Lyndsy Fonseca, John Leguizamo, Lindy Booth och Donald Faison.

Distributör: UIP.
Biopremiär: 16 augusti 2013.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *