Nancy Meyers Gör Ny Romantisk Komedi

Feelgoodfilmernas mästarinna, Nancy Meyers har ett nytt spännande projekt på gång. Meyers som ligger bakom romantiska feelgoodkomedierna som “Galen i kärlek“, “The Holiday” och “It’s Complicated” flyttar nu handlingen i kommande filmen till England och London. Där vänds världen upp och ned för en amerikansk kvinna när hon börjar dejta en betydligt yngre britt.
Nancy Meyers kan den här genren bättre än alla andra, så det här känns riktigt spännande.

Medans vi väntar på det nya alstret, kan vi alltid ta en titt på hennes senaste feelgoodrulle, “It’s Complicated“…

Trefaldigt Oscarbelönade Meryl Streep, samt Steve Martin och Alec Baldwin spelar huvudrollerna i denna charmiga skildring av ett äktenskap, en skilsmässa och allt däremellan. Jane Adler (Streep) driver ett framgångsrikt café, har en ny romans och har äntligen lagt sin skilsmässa bakom sig. Hon har helt enkelt koll på sitt liv… ända tills hennes ex-make Jake (Baldwin) bestämmer sig för att göra allt för att få henne tillbaka…

Fotocredit Nancy Meyers: Peggy Sirota.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *