Willow På Bluray

Ron Howard och Lucas Films fantasyäventyr “Willow” kommer på Bluray för första gången någonsin den 20 mars 2013. Den här banbrytande filmklassikern från 1988 bjuder på hisnande specialeffekter, bländande action och en klassisk kamp mellan gott och ont och vi färdas djupt in i fantasins värld med Willow. Denna digitalt omarbetade utgåva på Bluray innehåller en bländande samling bonusmaterial med bland annat nytt, exklusivt material.

Från de legendariska filmskaparna George Lucas och Ron Howard kommer en tidlös fantasy-berättelse där hjältar finns i olika storlekar… och äventyret är den största magin av alla.
När unge Willow Ufgood (Warvick Davis) hittar ett övergivet spädbarn kastas han plötsligt in i ett ett magiskt och farofyllt äventyr. I en gammal profetia förutspås att det heliga barnet ska störta den ondskefulla drottning Baymordas (Jean Marsh) rike. För att beskydda barnet måste Willow slå sig ihop med en oberäknelig svärdsman (Val Kimer) och besegra mörkrets makter i den ultimata kampen mellan gott och ont!
“…

Distributör: SF(Fox)
Bluraypremiär: 20 mars 2013.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *