Matthew Fox Är General Bonner Fellers I Emperor

Skådespelaren Matthew Fox(f.14juli 1966) stiftade jag bekantskap med för första gången i mitten av 90-talet då han spelade Charlie Salinger i “Ensamma Hemma” Party For Five, tv serien som var en långkörare mellan åren 1994-2000 med 6 säsonger. I serien får vi följa 5 syskon som har mist sina föräldrar efter att de omkommit i en bilolycka.

De flesta kanske känner igen Matthew Fox från Serien “Lost“, där en grupp människor tvingas leva med varandra på en öde ö efter en flygplanskrasch. Han har tillbringat mesta av sin tid som skådespelare i TV serier, då och då dyker han upp i filmer, som t.ex “We Are Marshall“(2006) och “Vantage point“(2008) och snart får vi se honom i en storfilm om General Douglas MacArthur(Tommy Lee Jones) där han spelar General Bonner Fellers.

Fellers är en expert på japansk kultur och ska efter att Japan kapitulerat utreda frågan som hänger över hela landet, ska den japanska kejsaren, Hirohito, dyrkad av det japanska folket men anklagad för krigsförbrytelser, straffas eller skonas. Filmen får sommarpremiär och i ett tidigare inlägg kan ni läsa mer om den och se trailern. I klippet nedan berättar Matthew Fox om filmen och inspelningarna och hur glad han blev över att få spela mot Tommy Lee Jones…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *