En Kram Av Emma Watson

Emma Watson var en del av förra inlägget om “The Bling Ring”, vill ni ha mer av henne så får ni inte missa romantiska dramat “The Perks of Being a Wallflower” som är et litet mästerverk. Om någon var bekymrad att karriären skulle rinna ut i sanden efter Harry Potter filmerna, så kan ni sluta oroa er nu, för Emma Watson är en riktigt bra skådepelerska. Det visar hon med råge i det här dramat där hon spelar mot bland andra Logan Lerman, vars karaktär blyge Charlie lever ett problematiskt liv, sedd som en av skolans töntar. Räddarna i nöden blir sistaårselevrna Sam (Emma Watson) och Patrick (Ezra Miller), som hjälper honom – på gott och ont. The Perks Of Being Wallflower är en härlig film om att bli vuxen, hitta sin plats i tillvaron och bli accepterad för den man är. Den är aningen mörk i tonen men turligt nog hoppfull, att sedan slutet av filmen röjer ett avslöjande som ingen kunde ana skulle komma gör inte saken sämre. Här finns filmens trailer och nedan ett klipp…Let´s Go Be Psychos Together…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *