Love And Honor

Vintern kom tillbaka med snökaos i sitt följe, det firar vi med ett romantiskt drama. I “Love And Honor” blir Vietnamsoldaten Dalton(Austin Stowell) mitt under brinnande krig dumpad av flickvännen Jane(Aimee Teegarden) och bestämmer sig för att smita hem och vinna henne tillbaka. Med sig tar han kompisen Mickey Wrigt(Liam Hemsworth) och de hittar Jane på universitetet i Michigan. Nu kallar hon sig Jupiter och har gått med i antikrig rörelsen som protesterar mot kriget i Vietnam. Under en vecka i Juli 1969, när resten av världen koncentrerar sig på den första månlandningen, får Dalton och Mickey lära sig den sanna innebörden av kärlek, ära och engagemang.

Ja det låter ju som en klichéartad handling. Men vi behöver ju inte ta ut något i förskott. Tidsepoken, 1960-tal, med allt vad det innebär kan kanske göra det här till en intressant historia. Eller…

Love And Honor går upp i USA den 22 mars 2013, datum för Sverige är ännu ej fastställt.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *