If I Were You

Jag gillar Marcia Gay Harden som skådespelerska. Hon kan spela allt från komedi till drama och thriller och 2001 belönades hon med en Oscar för sin roll i Ed Harris drama “Pollock“. I Clint Eastwoods mästerverk “Mystic River” spelar hon Celeste Boyle, en roll hon blev Osacrsnominerad för. Snart kan vi se Marci Gay Harden på bio, som försmådd hustru i dramakomedin “If I Were You“, med premiär under våren. Här är synopsis och en trailer…

Den framgångsrika, medelålders affärskvinnan Madelyn kommer på sin man med att vara otrogen med Lucy, en ung och sexig, blivande skådespelerska. När Madelyn börjar förfölja och spana på Lucy, blir hon vittne till vad hon tror är ett självmordsförsök och försöker prata med henne och få Lucy på andra tankar. Det leder till att Lucy som är helt ovetande om Madelyns rätta identitet, sluter en bisarr pakt med Madelyn. En pakt som kommer att få oanade följder.“…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *