Trance

Oscarvinnaren Danny Boyle(Slumdog Millionaire) regisserar brittiska drama thrillern “Trance“, om en konstkupp som går snett. Auktionsförrättaren Simon(James McAvoy) sammarbetar med ett kriminellt gäng för att stjäla en målning av Goya, värd flera miljoner dollar. Men under rånet får han ett slag mot huvudet och tappar minnet och har ingen aning om vart han gömde målningen.

Trots fysiska hot och tortyr lyckas inte gänget få fram någon information och hyr en hypnosterapeut(Rosario Dawson) för att “”gräva” i Simons psyke. Allt mer hon nystar i Simons trasiga undermedvetna, blir linjerna mellan sanning, förslag och svek allt otydligare.
Biopremiär 27 mars 2013.
Powered by Preview Networks

Distributör: 20th Fox Movies.
Biopremiär: 27 mars 2013.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *