Madonna – W.E

Madonna regidebuterar med W.E. En passionerad berättelse om sökandet efter den sanna kärleken, sedd genom en av tidernas mest omtalade kärlekshistorier. Biopremiär den 16 mars 2012. Distributör: SF Film.

Wally lever i ett kärlekslöst äktenskap på Manhattan och är besatt av Wallis Simpson, den eleganta amerikanskan som trots att hon var skild förtrollade Englands blivande kung och fick honom att ge upp tronen för kvinnan han älskar. Wallis Simpson blev hertiginna av Windsor och tillbringade återstoden av sitt liv som en celebritet i exil.

Wally finner inspiration och kraft i Wallis Simpsons övertygelse att kärleken betyder allt och hon inleder ett förhållande med en man vars ovillkorliga kärlek blir som en befrielse för henne.

I rollerna: Abbie Cornish (som Wally Winthrop), Andrea Riseborough (som Wallis Simpson), James D’Arcy (som Edward), Oscar Isaac (som Evgeni)

Manus & regi: Madonna
Powered by Preview Networks


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *