Safe Haven Bakom Kulisserna

Det ska bli spännande att se vad Lasse Hallström får till av Nicholas Sparks berättelse ”Safe Haven”. Det här är andra gången Hallström gör film av en Sparksroman, den första var ”Dear John”, det romantiska dramat med Channing Tatum och Amanda Seyfried i huvudrollerna.

Jag är stor beundrare av Lasse Hallströms sätt att göra film och här har jag som vanligt stora förväntningar. Ett utförligare inlägg om Hallström och Nicholas Sparks, med trailern för Safe Haven, hittar ni här. I Klippet nedan berättar delar av ensemblen om filmen och inspelningarna och har ni dålig koll på filmens handling, kommer ett kort synopsis här:

Safe Haven centrerar kring en ung kvinna med en hemlig bakgrund som kommer till en liten amerikansk stad. Trots att hon försöker att hålla sig ifrån andra människor och komma dem nära, så träffar hon kärleken i änklingen Alex. Han tvingar henne att möta det mörka i sitt förflutna, som jagar henne, så att hon kan komma vidare i livet.“…

Distributör: Nordisk Film.
Biopremiär: 5 april 2013


Kommentarer

Safe Haven Bakom Kulisserna — 3 kommentarer

  • Hej Frida!
   Jo jag tycker ockå det! Den gick ju upp redan i februari USA och Sverige brukar ligga hyfsat i fas. Sverigepremiären var satt till den 5 april, så av någon anledning verkar Nordisk Film som är distributör för filmen flyttat fram den. Jag måste kolla upp saken, för det här är en film jag vill se.

  • Så här ligger det till enligt SF Bio:
   Dessvärre utgick den från repertoaren. Det var filmbolagets beslut att dra tillbaka filmen och den kommer släppas direkt på dvd i Sverige.

   Det verkar bli vanligare med det förfarandet, Frida. Tyvärr verkar sportdramat 42 gå samma öde till mötes!
   Ska jag gissa så kommer Safe Haven på DVD/Bluray till hösten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *