Oblivion Trailer 2

Jag som tycker att ett vanligt svenssonliv om vanliga människor och deras villkor på film är tillräckligt dramatiskt, backar ur den här framtidsvisionen…

I SciFi äventyret “Oblivion” befinner sig Tom Cruise i en spektakulär framtid, där jorden utvecklats bortom all igenkänning och där han tvingas konfrontera sitt förflutna och påbörja en resa mot försoning och nya upptäckter, medan han kämpar för att rädda mänskligheten. Regisserar gör mannen bakom Tron Legacy, Joseph Kosinski. Filmat har man gjort i USA och på Island och den 12 april 2013 får vi se resultatet.

Jack Harper (Cruise) är en av de sista robot-reparatörerna som är stationerad på Jorden. Jacks uppdrag, som är en del av en massiv operation för att utvinna viktiga resurser efter årtionden av krig mot ett skrämmande hot kallade ”Scavs”, är nästan fullbordat.
En dag raseras Jacks tillvaro plötsligt när han räddar en vacker främling från ett nedskjutet rymdskepp. Hennes ankomst utlöser en kedja av händelser som tvingar honom att ifrågasätta allt han vet och som lägger mänsklighetens öde i hans händer.

Skådespelare: Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Zoe Bell, Melissa Leo m.fl
Powered by Preview Networks

Distributör: Universal pictures.
Biopremiär: 12 april 2013.
Trailer 1.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *