Oz The Great And Powerful Exklusivt Bakom Kulisserna

Oz The Great And Powerful” ser ut att vara en riktigt snygg film som ger en Alice I Underlandet känsla. Trollkarlen Oscar Diggs tror han kammat hem en jackpot när han slipper dammiga Kansas och hamnar i det fantasifulla landet Oz. Han förväntar sig ära och berömmelse, ända tills han möter de tre häxorna Theodora, Evanora och Glinda, som inte alls är övertygande om att Diggs är den stora trollkarlen alla i Oz väntat på. Motvilligt dras Oscar Diggs in i landets många episka problem och han måste nu använda alla sina konster för att avgöra vem som är god och vem som är ond.

Ja det låter ju som en saga i gammal klassisk anda och den lär säkert locka både ung och gammal till biograferna när den premiärvisas den 15 mars 2013.
James Franco, Michelle Williams, Rachel Weisz och Mila Kunis är några av skådespelarna i filmen och här ger de oss en exklusiv inblick bakom kulisserna…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *