The Numbers Station

Malin Åkerman och John Cusack får det hett om öronen i kommande thrillern “The Numbers Station” regisserad av danske Kasper Barfoed.

Efter att hans senaste uppdrag gått katastrofalt fel, får CIA veteranen Emerson Kent en sista chans att bevisa att han fortfarande har vad som krävs för att göra sitt arbete. Hans nya jobb blir att bevaka och skydda Katherine, en kvinnlig kodoperatör vid en topphemlig CIA anläggning, numbers station, där krypterade meddelanden skickas och tas emot. När ett elitteam av tungt beväpnade angripare tar stationen under belägring hamnar Emerson och Katherine i en kamp på liv och död med en okänd fiende. Stationen äventyras och oskyldiga liv står på spel när paret gör allt för att stoppa attacken innan det är för sent.

Nja, det låter som om vi sett det här otaliga gånger förut. Nu ska vi inte ta ut något i förskott, men det luktar aningen B film och en dussinrulle i mängden. Premiär i Danmark den 18 april 2013, så det lär väl bli ett liknande premiärdatum här i gamla Svedala…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *