Trollkarlen Anländer Till Oz

Oscar Diggs är en trollkarl med tvivelaktig moral som jobbar på en cirkus. När han slungas från Kansas in i det livfulla landet Oz kan han till en början inte tro sin tur. Men sedan träffar han tre häxor som tvivlar på att han är den stora trollkarl folk har förväntat sig. Han dras motvilligt in i de problem som hotar både landet och dess invånare och måste lista ut vem som är god och ond innan det är för sent.

James Franco, Michelle Williams, Rachel Weisz och Mila Kunis är några av skådespelarna i “Oz: The Great And Powerful” som regisseras av Sam Raimi. Premiären sker den 15 mars 2013, och Disney distribuerar. Här anländer trollkarlen till Oz…
Powered by Preview Networks

Biopremiär: 15 mars 2013.
Distributör: Walt Disney Pictures.
Tidigare inlägg om Oz: The Great And Powerful:…Oz: The Great And Powerful Trailer 1Oz: The Great And Powerful Trailer 2Oz: The Great And Powerful Bildspel.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *