Robert De Niro Behärskar Det Mesta

Det finns de som tycker att Robert De Niro ska hålla sig till thrillers och dramatiska filmer och strunta i komedier. Jag tycker han kan göra allt och han har ju visat att det finns en komisk talang med filmer som ”Analyze This” och ”Analyze That”, samt komeditriologin ”Släkten Är Värst”. De Niro som fyller 70 år senare i år är nominerad till bästa manlige biroll i romantiska dramakomedin “Silver Linings Playbook“(Du Gör Mig galen). I kategorin tävlar han mot Alan Arkin (Argo), Philip Seymour Hoffman (The Master), Tommy Lee Jones (Lincoln), Christoph Waltz (Django unchained) och här tror jag priset går till Christoph Waltz.

I klippet nedan, should Robert De Niro stick to drama, kommer ett urval av hans filmer genom åren. En blandning av olika genrer och fina prestationer…

I ett tidigare inlägg här på Cinemaholics, berättar Robert De Niro att allt startade med teaterlektioner som liten grabb.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *