The Lone Ranger Extended Trailer

Johnny Depp är ett fan av The Lone Ranger och såg TV serien om hjälten som barn. Nu vill han försöka utveckla filmversionen och återuppfinna dynamiken mellan The Lone Ranger och Indianen Tonto. Depp som har indianättlingar i släktträdet blev nyligen utsedd till hedersmedlem i Comanche stammen…”En grupp Texas Rangers är på jakt efter ett gäng laglösa förbrytare ledda av Butch Cavendish. Gänget lägger sig i bakhåll och lurar texas Rangers gruppen i en fälla där alla, som det ser ut, dödas. Emellertid hittas en överlevande av indianen Tonto(Johnny Depp) som vårdar honom tills han återfått hälsan. Med en mask för ansiktet och ridandes på hingsten Silver slår The Lone Ranger följe med Tonto för att spåra upp det laglösa gänget och skipa rättvisa

Disney släppte en Lone Ranger specialtrailer inför Super bowl. Den visades på CBS i natt innan match, så Cinemaholics vill inte vara sämre än att bjuda på den här:

Mer om The Lone Ranger: The Lone RangerThe Lone Ranger TrailerIndianen Johnny DeppThe Lone Ranger Trailer 2.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *