Du Gör Mig Galen Featurette

Det har skrivits mycket om “Silver Linings Playbook“(Du Gör Mig Galen) och det kan man förstå. Filmen är full at härliga skådespelare och är nominerad till hela 8 Oscars. Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Robert De Niro och Jacki Weaver är nominerade i varsina kategorier, David O. Russell är nominerad för bästa regi och manus och filmen är nominerad till bästa film. Sverigepremiären sker den 27 februari 2013, men Du Gör Mig Galen har redan haft premiär overseas och får lysande betyg, på IMD har den så här långt höga betyget 8,1/10.

Du gör mig galen regisseras av David.O. Russell som var Oscarnominerad för ”The Fighter”. Han har även skrivit manus, som bygger på boken med samma namn, av Matthew Quick.

Bradley Cooper spelar Pat, en före detta lärare som precis har släppts ut från den psykiatriska anstalten där han suttit efter att ha försökt slå ihjäl sin frus älskare. Nu tvingas han flytta hem till sina föräldrar(Robert De Niro & Jacki Weaver) och gör allt han kan för återförenas med sin motvilliga ex-fru. På en brokig väg dit möter han mystiska Tiffany(Jennifer Lawrence) som har en hel del egna problem.

Tidigare inlägg om du Gör Mig Galen: Silver Linings PlaybookSilver Linings Playbook Trailer 2Middag Med Jennifer Lawrence...Under Skalet På Silver Linings PlaybookBradley Coopers Väg Mot StjärnornaRobert De Niro Jagar Oscar. I det dryga 12 minuter långa bakom kulisserna klippet nedan, berättar ensemblen om filmen och inspelningarna…

Distributör: Noble Entertainment.
Biopremiär: 27 februari


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *