Bråda Tider För Hollywood Svenskar

Svenskarna i Hollywood får fortsatt förtroende. Efter att ha regisserat actionthrillern “Safe House” med bl.a Denzel Washington och Ryan Reynolds, får nu Daniel Espinosa sätta tänderna i nästa projekt, thrillern “Child 44“. Filmen centrerar kring gamla Ryssland, Sovjet eran och 1950-talet. Tom Hardy spelar en sovjetisk polis som utreder en serie barnmord och snart finner att han själv blir måltavla för regeringens misstankar. Hardys fru kommer att spelas av Noomi Rapace, vars karaktär i första anblicken ser ut att vara en kärleksfull partner, men som döljer många tankar och känslor.

Child 44 produceras av Ridley Scott och Michael Costigan och Richard Price har skrivit manus baserat på Tom Rob Smiths roman Child 44. Planerad inspelningsstart är satt till maj 2013 och man startar upp i Budapest. Innan Child 44 kommer Tom Hardy och Noomi Rapace arbeta tillsammans i Fox Searchlights drama “Animal Rescue“, som startar inspelningarna i mars. Intrigen där koncentrerar sig, aningen kryptiskt, till en förlorad pitbull, en bedragare och ett mord.

Det är bråda tider för Noomi Rapace således. Rapace dyker snart upp på vita duken i Brian De Palmas thriller “Passion“, där hon har några heta scener med Rachel McAdams. Nyligen har hon blivit klar med inspelningarna av actiondramat “Dead Man Down“, som kommer att få sommarpremiär den 14 juni 2013. Här spelar Noomi Rapace mot Colin Farrell med ett synopsis där en gangsterboss högra hand blir förförd av sin chefs offer, en kvinna som söker vedergällning och hämnd. Lägg där till kommande svenska dramat om boxaren Bosse Högberg och sångerskan Anita Lindblom, “Sånt Är Livet“, där hon för övrigt spelar mot exet Ola Rapace, samt kommande “Prometheus 2“, så förstår ni att Noomi Rapace måste vara mer än nöjd med karriären så här långt.

Cinemaholics bjuder på ett småroligt klipp från en annan stor Hollywood produktion med Noomi Rapace, “Sherlock Holmes: A Game of Shadows“. Och Robert Downey jr…Cant yo ride?…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *