Klä Av Brad Pitt

Klä av Brad Pitt. Ja det fick den brittiska skådespelerskan Claire Forlani göra i fantasy dramat “Meet Joe Black“. Filmen från 1998, som är nära 3 timmar lång(det fattas 2 minuter) är ett långsamt berättat, vackert och romantiskt drama. Att det sedan finns inbakat en del humor här och där, gör inte filmen sämre. En klart sevärd berättelse om man gillar drama och romantik och samtidigt får vi med “livet efter döden temat” också, vilket ger filmen ytterligare substans. Rekommenderas varmt och jag lägger in den under kategorin DVD/Bluray tipset.

Två klipp bjuds det på. Först ut, Undressing Joe Black…sedan filmens trailer…

Bill Parish (Anthony Hopkins) är mannen som har allt: framgång, pengar och makt. Dagen före sin 65-årsdag får han besök av den mystiska främlingen Joe Black (Brad Pitt) som presenterar sig själv som “Döden”. I gengäld för extra tid på jorden erbjuder sig Bill att bli Joes jordiska tjänare. Men Bill ångrar snabbt sitt val när Joe förälskar sig i hans vackra dotter Susan (Claire Forlani).


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *