I Vinnarcirkeln

Entertainment Tonight hade ett litet snack back stage, med några av vinnarna på Screen Actors Guild Awards galan härom kvällen. Jennifer Lawrence som nyligen fick en Golden Globe för sin roll i “Silver Linings Playbook“(Du Gör Mig Galen) ärades ytterligare då hon även nu vann för samma roll och fick en SAG statyett. Med sig på galan hade hon mamma och pappa som var mäkta stolta, mest över det faktum att Jennifer fortfarande är samma person och inte har förändrats ett dugg. Framgångarna har inte stigit henne åt huvudet med andra ord, och mer framgångar lär det bli, då man brukar säga att om man vinner på SAG, så vinner man även en Oscar!

Downton Abbey ensemblen var också glada efter att mycket välförtjänt vunnit en SAG för bästa dramaserie. Kul att vinna tyckte de, annars brukar alla priser gå till Julian Fellowes, som är upphovsmannen till serien. Här är ett klipp backstage…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *