Stoker Trailer 2

Koreanen Park Chan-Wook regisserar bland andra Nicole Kidman, Matthew Goode och Mia Waskikowska i kommande skräckfilmen “Stoker“. Chan Wook ser dock Stoker mer som en thriller än en skräckis och närmast kan man beskriva den som ett triangeldrama mellan den excentriska IndiaStoker(Waskikowska), hennes moder, Evelyn ‘Evie’ Stoker(Kidman) och den mystiske farbrodern,Richard Stoker(Goode).

India Stoker har mist sin far och bästa vännen Richard i en mystisk bilolycka och lever nu i sorg med sin ostabila mor i familjens skogsfastighet utanför en sömning småstad.

En dag dyker Indias gåtfulle farbror upp, en person hon inte kände till existensen av. India tycker till en början att den charmerande farbrodern, genom sitt blodsband till familjen, fyller tomrummet efter fadern, men snart börjar hon misstänka att han har dolda motiv. Men i stället för att känna skräck och bli upprörd, lockas hon av farbrodern och så småningom börjar hon bli allt mer förälskad i honom.“…Filmen får premiär våren 2013. Här är Tidigare inlägg med trailer 1.

© Fox Searchlight.
Stillbildsfoto: Macall Polay.
Biopremiär: Våren 2013.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *