Faro

Göran Stangertz avled i höstas och hans sista film blev dramathrillern “Faro“, där han spelar en polisman på jakt efter en mördare. Stangertz slog igenom i filmatiseringen av Ulf Lundells roman “Jack“, där han blev Jack med hela svenska folket.

I Faro har en pappa har mördat en annan man. Polisen är honom på spåren och hans dotter kommer att omhändertas. Hon är meningen med hans liv, och han är trots sina brister hennes allt. Ovilliga att ge upp sin frihet packar de bilen och ger sig av i gryningen. Faro är regissören Fredrik Edfeldts och manusförfattaren Karin Arrhenius andra film tillsammans efter Guldbaggevinnande och kritikerhyllade “Flickan“.
Powered by Preview Networks

Distributör: NonStop Entertainment.
Biopremiär:15 mars 2013.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *