Den Som Söker

Josephine Bornebusch gör sin första dramatiska huvudroll i Johan Lundhs långfilmsdebut ”Den som söker”, en svensk psykologisk thriller som blandar illusion och verklighet.

När Tuvas (Bornebusch) föräldrar omkommer i en bilolycka får hon reda på att hon är adopterad. I besvikelsen över att omgivningen inte berättat ger hon sig iväg tillsammans med sin dotter för att hitta sin biologiska mamma. Sökandet leder dem till en liten ort på landet där hennes ankomst snart väcker starka reaktioner. Tuva blir alltmer besatt av att få veta sanningen om sin bakgrund och när gamla minnen och hemligheter kommer fram hotas inte bara Tuvas förstånd utan även hennes dotters liv. Vad är det egentligen invånarna så desperat försöker dölja? Hoten växer sig starkare ju närmare hon kommer sanningen.
Powered by Preview Networks

Distributör: Njuta Films.
Biopremiär: 12 april 2013.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *