Stand Up Guys

Oscarsvinnarna och de rutinerade åldersmännen Al Pacino(73 år i april), Christopher Walken(70 i mars) och Alan Arkin(79 i mars) spelar tre åldrande brottslingar som försöker samla ihop sitt gamla gäng igen för ett avslutande äventyr, innan en av “gubbarna” åtar sig sitt sista uppdrag han fått av en maffiaboss, att döda sin kamrat.

I den hårda men rörande actionkomedin “Stand Up Guys” har Val(Al Pacino) precis blivit frisläppt från fängelset efter att ha avtjänat 28 år för att ha vägrat ange sina nära medbrottslingar.

Bästa vännen Doc(Christopher Walken) möter honom vid fängelset och de åker för att hämta upp gamle vännen Hirsch (Alan Arkin). Deras band är lika starkt som någonsin och trion blickar nostalgiskt tillbaka på storhetstiden som passerat och bestämmer sig för att det är läge att göra ett tappert försök att kompensera för årtionden av brott, droger och sex, som de har missat. Trots deras ålder, är förmågan att skapa kaos fortfarande i allra högsta grad levande“…


Trailer #1Stand Up Guys

— MOVIECLIPS.com

Distributör: Walt Disney Pictures.
Biopremiär: 8 mars 2013.

Fotnot: Al Pacino har blivit Oscarnominerad 8 gånger och vunnit som bästa skådespelare i en huvudroll i “En Kvinnas Doft“(1993)
Christopher Walken har 2 nomineringar, varav vinsten med “Deer Hunter“(1979) för bästa biroll.
Alan Arkin vann en Oscar för bästa biroll i “Little Miss Sunshine” (2007) och har blivit nominerad ytterligare 3 gånger, nu senast i år för “Argo


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *