Wallander Biopremiär

På fredag den 11 januari 2013 är det biopremiär för ännu en Wallander film. Den här gången är titeln “Den orolige Mannen” och Kurt Wallander dras in i ett fall som för honom tillbaka till kalla kriget och ubåtskränkningarna i Stockholms skärgård. Den Orolige Mannen är baserad på Henning Mankells sista bok om kommissarie Kurt Wallander, med samma namn. Som tidigare spelar Krister Henriksson rollen som den hårt arbetande Ystadspolisen, även dottern Linda återkommer och spelas av Charlotta Jonsson. För regin står Agneta Fagerström-Olsson.
Uförligare inlägg med filmens trailer hittar ni HÄR. Inför premiären bjuder Cinemaholics på lite stillbilder och en scen ur filmen…
Powered by Preview Networks

Distributör:SF Film.
Biopremiär: 11 januari 2013.
Stillbildsfotograf: Baldur Bragason © 2013 Yellow Bird


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *