Pain & Gain

Mark Wahlberg är i farten igen och spänner musklerna. Den här gången som bodybuilder tillsammans med Dwayne Johnson i actiondrama komedin “Pain & Gain” regisserad av Michael Bay, som tidigare gjort “Transformers” och “Armageddon“.

Wahlberg spelar personlige tränaren Daniel Lugo som vill leva livet fullt ut, men som tjänar för dåligt på gymkneget. Han kommer då på den ljusa iden att kidnappa en rik affärsman och tvinga honom att föra över sina tillgångar till Lugo och hans kumpaner. Nästa steg blir att döda affärsmannen och sopa undan alla ledtrådar, men saker och ting går snett och den kidnappade rymmer och inleder tillsammans med polisen en jakt på de skyldiga.

Pain & Gain bygger på en sann historia som den undersökande journalisten Pete Collins på Miami New Times skrev om första gången 1999. Collins hade kommit några steroidmissbrukande bodybilders, som sysslade med kidnappning och utpressning, på spåren och skrev en artikelserie om händelserna. I övriga roller återfinns bl.a Rebel Wilson, Anthony Mackie och Ed Harris.

Trailer till Pain & Gain från rstvideos trailerarkiv.

Distributör: UIP.
Biopremiär: 2 augusti 2012.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *