Gangster Squad – Featurette

Nu när “Boardwalk Empire” tagit semester och vi får vänta till hösten på säsong 4 så tänker jag stilla den värsta abstinensen med ett annat gangsterepos som har premiär nästa fredag den 11 januari 2013, nämligen “Gangster Squad“. Som Cinemaholics skrivit tidigare får man lite av en “The Untouchable”(De Omutbara) känsla när man läser filmens synopsis. Sådana här action/drama filmer med ett historiskt perspektiv, som bygger på verkliga händelser lockar mig ordentligt och jag tror att “Gangster Squad” har alla chanser att bli en klassiker i sin genre.

Sean Penn, Josh Brolin, Ryan Gosling och Emma Stone spelar huvudrollerna i Gangster Squad. Filmen bygger på verkliga händelser och utspelar sig i slutet av 40-talet i ett korrupt Los Angeles som kontrolleras helt av maffialedaren Mickey Cohen (Sean Penn). För att förgöra Cohens imperium tillsätts en hemlig styrka inom LAPD ledd av Sgt. John O’Mara (Josh Brolin) och Jerry Wooters (Ryan Gosling) som måste ta till alla metoder för att befria staden från en av de farligaste maffiorna genom tiderna. I rollen som Chief Parker återfinns trefaldigt Oscarnominerade Nick Nolte. För regi står Ruben Fleischer som tidigare ligger bakom ”Zombieland”. Här är en ny trailer med scener bakom kulisserna…
Powered by Preview Networks

Distributör: 20th Century Fox Movies.
Biopremiär: 11 januari 2013.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *