Bradley Coopers Väg Mot Stjärnorna

I denna dryga 18 minuter långa video berättar skådespelaren Bradley Cooper för THR:s Scott Feinberg om livet och karriären. Intresset för skådespeleri föddes i unga år på skolteaterscenen i Philadephia. Efter att ha avslutat sina collegestudier på Georgetown universitetet 1997 flyttade han till New York för att studera “Masters of Fine Arts” för James Lipton på The New School For drama.

1999 fick han en roll i TV serien “Sex And The City” vilket följdes av flera TV filmer och serier. Första biofilmen blev “Wet Hot American Summer” 2001 och i “Wedding Crashers“(2005) och “Baksmällan“(2009) visade han sin komiska talang.

Nu är han högaktuell med romantiska dramakomedin “Silver Linings Playbook“(Du gör mig galen) där han spelar mot Jennifer Lawrence, som den bipoläre Pat, som efter att ha tillbringat en tid på mentalsjukhus flyttar hem till föräldrarna för att få ordning på livet, en roll som förståsigpåare tror ska leda fram till den första Oscarsnomineringen…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *