Bridget Jones Bakom Kulisserna

Inför nyårsfirandet och kommande nyårslöften får det bli en klassisk favorit i repris, från Cinemaholics och från Miramax, som släppt tio bakom kulisserna bilder från “Bridget Jones’s Diary“, för att fira årets slut. Titta runt nedanför och se Bridget på hennes väg att uppfylla sin nyårslöften och återuppfinna sig själv…
32 år gammal och fortfarande singel, bestämmer sig Bridget Jones för att återta kontrollen över sitt liv – hon börjar skriva dagbok. Resultatet blir en provokativ hyllning till allt som gör livet värt att leva: sex, mat och karlar. Bridget ger röst åt våra mest fördolda lustar och laster och sätter fingret på varje kvinnas dåliga samvete. “I morgon skall jag börja banta… men först skall jag unna mig något riktigt gott – innan jag späker mig på träningspasset.” Men Bridget har inte bara problem med kilona, hon kan inte och har aldrig kunnat hantera det där med karlarna“…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *